Adfærdsbehandling

Mange hunde går rundt med problemer/ uhensigtsmæssig adfærd som kan gøre livet svært både for hund og ejer. Heldigvis er der hjælp at få. Det er blevet mere og mere normalt at søge hjælp til problemer.

Når hundene får problemer er det enormt frustrende for hunden, og selvfølgelig også for ejerne. Tit har hunden desværre haft problemet længe, før adfærden er blevet så belastende for alle, at ejere søger hjælp. Det er vigtigt vi får hjulpet hundene på vej hurtigst muligt, så er det meget lettere at afhjælpe problemet.

Det er vigtigt at finde frem til årsagen af problemet, fremfor at symptombehandle. Hvis en hund udviser et problem, hjælper skæld ud måske her og nu, men er ikke en varig løsning, da hunden ikke lære at ændre adfærd. Ved symptombehandling dukker problemet op igen, da hunden ikke har fået indlært et nyt mønster. Derfor er det vigtigt at få lagt et specielt program tilpasset jeres hund.

En adfærdsbehandling foregår som regel i hundens hjem, så jeg kan se jer sammen i vante omgivelser. Alle adfærdsbehandlinger er individuelle og tilpasset lige præsis jeres hund og problem.

ADFÆRDSPROBLEMER KAN VÆRE

  • Alenehjemme problemer- Hunden ødelægger eller hyler og gøer
  • Stress -hunden kører konstant i et højt gear, og kan ikke finde ro
  • Angst/aggression – overfor andre hunde eller mennesker
  • Lydangst, skud, fyrværkeri,torden, eller andre hverdags lyde
  • Vogtning af andre hunde, mennesker, ting, lejetøj
  • Social usikkerhed
  • Hunden hopper op
  • Jagt af biler, joggere, cykler
  • Urenlighed
  • Køresyge

Den første konsultation tager ca. 1,5-2 timer. Ved første konsultation vil jeg spørge ind til rigtig mange ting om hunden og jeres liv, for at få en forståelse af problemet, og evt. se problemet. Jeg kommer altid til jer og hunden, da jeg gerne vil se hunden i vante omgivelser og evt se problemet.

1. konsultation koster 1400 kr. og er inklusiv min forberedelsestid samt udfærdigelse af behandlingsplan.

8 dage efter konsultationen får I tilsendt en individuel behandlingsplan, så I har en plan på skrift. Jeg bruger en del tid på planerne, og går ikke bare hjem og skriver den, men skriver på den over nogle dage.

Jeg anbefaler man tager en opfølgende konsultation efter ca. 4 uger, der er det nok med 1 time. Opfølgning 700 kr pr time.

Plus evt. kørsel 3 kr. pr km. Der afregnes kontant efter konsultationen eller forudbetales på bankkonto. Evt. afbud skal ske senest 24 timer inden konsultationen. Kørsel afregnes enten fra Lumsås eller fra Ringstedvej i Roskilde.

Det er vigtigt i behandlingen at have masser af tid, tålmodighed og kærlighed til hunden, samt have lysten til at få løst problemet. Så opnår vi de bedste resultater.