Kranio-sakral terapi

Jeg er uddannet Kranio Sakral Terapeut til mennesker hos Trine Rosenberg i Silkeborg i alt 280 timers undervisning. Jeg har 200 timers anatomi og fysiologi og 100 timers sygdomslære og 50 timers psykologi til mennesker.

se mere www.naturmagi.dk

Kurser til dyr

Dyre anatomi kursus hos Lene KST 1 til dyr KST dyrekursus

KST dyrekursus

Kranio-Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen, korsbenet og centralnervesystemet. Det omfatter hjernen, rygmarven og nerver incl hjernevæsken der pumpes rundt uden om hjernen.

Behandlingen består af forskellige teknikker alle med meget blidt få grams tryk. Der arbejdes med kranio-sakral rytmen i kroppen, behandling på kraniet, langs ryggen og nakke og andre steder på kroppen som med blide tryk kan rette skævheder, bindevævsmassage og organmassage.

Stillepunkt bruges også til at frigøre kroppen for chok.

Alt sammen kan kombineres i behandling afhængig af problemet.

Stress påvirker nervecentre og forhøjet stressniveau igennem længere tid slider på kroppen og kan forårsage mange ubalancer i kroppen. Hundene kan blive skæve og spændte af mange ting både stress, belastninger både fysisk og psykisk, skader, uheld, fødselsskader osv. Hvis der ikke bliver gjort noget ved det, vil kroppen blive ved med at trække og slide skævt.

Jeg har gennem årene været ude til mange hunde med adfærdsproblemer og det kan have en sammenhæng med smerter. Det er det nødvendigvis ikke altid, men altid godt at få kigget på om kroppen fungerer og er lige. Hundene slapper godt af under en behandling og nogle falder i søvn.

Det er vigtigt at slappe godt af efter en behandling, så virker den bedst. Under behandlingen kommer kroppen i det parasympatiske nervesystem, hvor kroppen slapper helt af en kan regenerere. Behandling Først stille pkt, hvis ok for hunden. Derefter blid bindevævsmassage, så retter jeg kroppen op med Ret Ryg og nakke teknikker som jeg også bruger til mennesker Det er med få grams tryk at jeg retter bækken, ryg og nakke hvivler. Så laver jeg KST på kraniet, der bruges forskellige teknikker.

Tilbuds pris på behandling 400 kr. plus evt kørsel.